inspireert. live.

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe denkers; studenten brengen nieuwe inzichten.

DONDERDAG 2 juLi 14.00 uur

Er is veel gaande, voor de ene sector gouden tijden als nooit te voren, voor velen de moeilijkste tijden. Hoe kijk je naar de toekomst? Welke keuzes maak je voor je bedrijf. Hand op de knip met focus in overlevingsstand? Of heb je vertrouwen in de toekomst en zoek je mogelijkheden om wendbaarder te worden, te vernieuwen, sterker uit deze fase te komen? Nieuw talent is altijd een uitdaging om te vinden en te ontwikkelen. Daarom is het juist in deze tijd van belang om jong talent te koesteren en hun frisheid toe te voegen aan je organisatie. In deze livestream gaan Jan de Zoeten, research directeur RR Mechatronics en student technische bedrijfskunde Jur Stam met elkaar in gesprek onder leiding van Richard Oerlemans, vestigingsdirecteur Hogeschool Inholland Alkmaar. Jan zal vertellen wat hun overwegingen zijn om ook in deze tijd met studenten te werken en hen stageplaatsen te bieden. Jur zal zijn ervaringen delen. Jur was bovendien één van de organisatoren van Mix & Match Digital, hét event voor de bedrijven in de regio en studenten om elkaar te vinden voor stages; normaal een groots evenement, dit jaar online

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Richard-Oerlemans-jan-2020-332

Richard Oerlemans

Vestigingsdirecteur Inholland Alkmaar (gespreksleider)

Richard Oerlemans is de directeur van de locatie Alkmaar van hogeschool Inholland en het Domein Techniek, Ontwerpen & Informatica (TOI). Richard studeerde Elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven en is in het bezit van een MBA. Hij is sinds september 2019 werkzaam bij Hogeschool Inholland. Daarvoor werkte hij onder meer bij Fontys Hogeschool, Siemens, de Vrije Universiteit Amsterdam en Hogeschool Van Hall Larenstein. Richard wil kansen benutten die studenten, medewerkers en het werkveld dichter bij elkaar brengen, waarbij we samen leren en elkaar inspireren om nieuwe mogelijkheden te durven omarmen. De ontwikkelingen bij Hogeschool Inholland naar actieve werkvormen en leergemeenschappen, samen met partners in de regio, laten steeds meer energie zien.
Jan_De_Zoeten

Jan de Zoeten

Research directeur RR Mechatronics

Jan de Zoeten is Research directeur bij RR Mechatronics. RR Mechatronics werkt met circa 80 enthousiaste mensen aan de ontwikkeling en productie van medische precisie-instrumenten die ingezet worden in klinische laboratoria en ziekenhuizen. De instrumenten worden gebruikt voor medische analyses en de meetgegevens zijn vaak van levensbelang. Op het gebied van geautomatiseerde bloedbezinkingmeting (ESR) is RR Mechatronics wereldmarktleider. Het bedrijf bevindt zich in Zwaag (Hoorn), Noord-Holland en in Warwick (RI), USA.
Jur-Stam

Jur Stam

Vierdejaarsstudent Technische Bedrijfskunde

Jur Stam is vierdejaarsstudent Technische Bedrijfskunde en mede-organisator van het Mix & Match Digital event. De eerste Mix & Match Digital was een groot succes. Het stage-evenement van de technische opleidingen van Hogeschool Inholland Alkmaar, Diemen en Haarlem werd 13 mei voor de eerste keer online aangeboden. Studenten en bedrijven uit de technische sector gingen online in gesprek met elkaar om tot de ideale stageplek te komen. En dat deden ze massaal.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X