inspireert. live.

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT, wat kun je verwachten?

Woensdag 28 september, 14.00 uur

Innovatie is onmisbaar voor de economie, arbeidsmarkt en het onderwijs. Welke kansen biedt innovatie voor onze regio? Deze vraag staat centraal tijdens Het Grootste Werkfestival X NHNEXT op donderdag 13 oktober in het AFAS Stadion in Alkmaar. 

Tijdens deze stream op woensdag 28 september ontvang je een preview van wat je kunt verwachten op hét event over kansen voor de (regionale) arbeidsmarkt, economie en scholing in Noord-Holland Noord. Het thema van Het Grootste Werkfestival X NHNEXT is Innovatie werkt! Verwacht sprekers op het gebied van toekomstgericht werken en digital skills en deelsessies rondom innovatieve oplossingen met concrete voorbeelden. Vanuit het AFAS Stadion geven we je een exclusieve inkijk in het programma. 

Of op zoek naar inspiratie en kansen om je netwerk uit te breiden onder ondernemers, onderwijs en overheid? Zorg dan dat je aanwezig bent op 13 oktober in Alkmaar! Aanmelden via het platform kan hier.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X