inspireert. live.

Noord-holland noord onderneemt

DINSDAG 7 juli 14.00 uur

Op 7 juli gaat Thijs Pennink in gesprek met Hans Huibers, Eef van den Broek en Rob Niele van de regionale ondernemersverenigingen. Zij vertegenwoordigen een grote en diverse achterban. Ze gaan dieper in op de effecten van de crisis op hun achterban, op de acties die ze hebben ondernomen en vooral hoe ze de toekomst zien en welke stappen er genomen dienen te worden om de regio Noord-Holland Noord sterker uit de crisis te trekken.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

pennink2

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD - GESPREKSLEIDER

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

evert

Eef van den Broek

georganiseerd bedrijfsleven Den Helder en Texel

Eef van den Broek, woonachtig in Julianadorp, zelfstandig ondernemer in de maritiem- en maritiem gerelateerde sector. Eerder werkzaam geweest bij Koninklijke Marine, TNO (account directeur Militair Maritiem Onderzoek), DAMEN Shipyards Group (o.a. Directeur Verkoop Midden- en Verre Oosten marine- en kustwacht schepen), ex-voorzitter Haven- en Scheepvaart Vereniging Den Helder, twee keer verantwoordelijk geweest voor organisatie Sail Den Helder (2008 en 2017). Op dit moment namens het georganiseerd bedrijfsleven van Texel en Den Helder gesprekspartner voor gemeente en provincie bij de Ontwikkeling Maritiem Cluster en Bereikbaarheid Den Helder en Texel. Sinds kort vertegenwoordiger van het georganiseerd bedrijfsleven Den Helder in het Economisch Forum Holland Boven Amsterdam.

rob-niele-2

Rob Niele

voorzitter Ondernemend Regio Alkmaar

Sinds 2019 voorzitter van Ondernemend Alkmaar en voorzitter van Ondernemend Regio Alkmaar. Ondernemend Regio Alkmaar bestaat naast Ondernemend Alkmaar uit de Bedrijfskring Langedijk en de Bedrijfskring Heerhugowaard.

Als voorzitter van Ondernemend Regio Alkmaar ben ik bestuurslid van het Economisch Forum. Daarnaast ben ik bestuurslid van Alkmaar Marketing, Terra Technica en Stichting De Waaier.Dit doe ik naast mijn dagelijks werk voor Sweco, een advies- en ingenieursbureau dat is betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame samenlevingen en steden van de toekomst.

Ondernemend Regio Alkmaar vertegenwoordigd een kleine 2000 bedrijven in de Regio.

hans

Hans Huibers

Voorzitter Westfriese Bedrijvengroep

Hans Huibers is sinds 2016 voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep en daarnaast frontier strategie & ontwikkeling bij NMK Esbaco. Ruim duizend Westfriese ondernemers hebben zich verenigd in de WBG. Niet gebonden aan grenzen vervult de Westfriese Bedrijvengroep de belangrijke taak van regionale belangenbehartiging en zijn zij het grootste ondernemersnetwerk van West-Friesland.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X