inspireert. live.

Omnyacc - Hoe kom je tot een toekomstplan in deze veranderende tijd?

Woensdag 30 september 11.00 uur

Op woensdag 30 september nemen Raymond Krediet en Harold Steunebrink je mee in de wereld van strategische visualisatie. Hoe kom je als ondernemer snel tot goede en overzichtelijke toekomstplannen in deze veranderende tijd? Hoe neem je vervolgens jouw personeel mee in deze verandering? ‘Eerst zien dan geloven’ wordt niet voor niets vaak geroepen. Zij vertellen je hoe visuals jouw onderneming echt kunnen helpen.

Strategie wordt vaak als een lastig onderwerp gezien. Een strategisch plan geeft daarom vaak onvoldoende resultaat en belandt in de la. Met strategisch visualiseren, een combinatie van bedrijfskundig advies en tekenen, kun je strategie simpel, effectief en leuk maken.

Kijk live mee en laat je inspireren!

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

haroldsteunebrink

Harold Steunebrink

partner bij Omnyacc Accountants & Adviseurs

Harold Steunebrink is partner bij Omnyacc Accountants & Adviseurs en verantwoordelijk voor de afdeling Pensioen- en HRM-adviseurs. Hij werkt graag conceptueel en heeft o.a. een integraal dienstenpakket voor de werkgever ontwikkeld. HRM-diensten, arbodiensten, salarisadministratie, pensioenen en verzuimverzekeringen via één loket is zijn credo.
raymond-krediet

Raymond Krediet

Bedrijfskundige & Visueel strateeg

Combineert de kracht van visualisatie met bedrijfskundige en strategische advisering. Maakt abstracte en complexe vraagstukken concreet, tastbaar en visueel door te tekenen. Hij zorgt voor overzicht en focus, zo kun jij sneller betere beslissingen nemen.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X