inspireert. live.

Regiosafari De Kop

DINSDAG 16 NOVember, 11.10 uur

De NHNEXT livestream op dinsdag 16 november is onderdeel van de Regiosafari in De Kop. De Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, ambtenaren en destinatiemarketingorganisaties uit de regio. De NHNEXT livestream behoort, naast een gedeelte met inspirerende sprekers, tot het ochtendprogramma. Tijdens het middagprogramma gaan alle deelnemers in de bus langs collega-ondernemers waar zij een kijkje achter de schermen krijgen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De variatie in tafelgasten zorgt er vandaag voor dat het gesprek tussen publieke en private partijen wordt gevoerd. Zo zit wethouder Theo Meskers (Hollands Kroon) aan tafel en spreekt hij met ondernemers Gidus Hopmans (Het Bos Roept!) en Marianne Langeveld (Boutique Hotel Texel). Gespreksleider Monique Ooms gaat tijdens het tafelgesprek op zoek naar the best practices in de regio. Welke successen zijn er behaald en welke initiatieven zijn er om samen de regio beter op de kaart te zetten?

Het thema over de gehele Regiosafari dag is verwachtingen. Dit thema komt ook terug in de livestream. Wat zijn de verwachtingen van elkaar? Waarin heb je elkaar nodig en welke stappen worden er gezet om succesvoller te kunnen ondernemen en samen te werken?

Kijk je mee op dinsdag 16 november om 11:10? Tot dan!

Sluit je aan bij één van de ondernemersinitiatieven in regio De Kop

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar
Monique-Ooms--

Monique Ooms

Gespreksleider

Monique Ooms is van alle markten thuis. Ze is van huis uit communicatieadviseur, maar heeft zich van daaruit gespecialiseerd tot gespreksleider, debatleider, dagvoorzitter, interviewer, presentator en tekstschrijver. Ze werkt voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren waar zij door haar natuurlijke nieuwsgierigheid kennis vergaarde over een groot aantal onderwerpen. 

Theo Meskers ©HollandsKroon - kopie

Theo Meskers

Wethouder Gemeente Hollands Kroon

Theo Meskers is wethouder Economie Zaken bij gemeente Hollands Kroon. Hij vertelt meer over hoe de gemeenten in de regio ondernemers kunnen ondersteunen en welke programma’s en initiatieven er al zijn opgezet.

_0003_Gidus Hopmans

Gidus Hopmans

Eigenaar Camping Het Bos Roept!

Gidus Hopmans is eigenaar van camping Het Bos Roept! Deze bijzondere kampeergelegenheid in Slootdorp gebruikt o.a. zonneboilers om water mee op te warmen en vangt hemelwater op. Ze passen duurzaam materiaal toe en alles wat zij aanleggen op de camping is zoveel mogelijk circulair. Ze denken nu al na over het afbreken over 30 jaar zodat we geen afval hebben.  

Walter

Walter Bisselink

Eigenaar Beleef het Avontuur en groepsverblijf De Admiraal

Als creatieve outdoor- en escaperoom ondernemer zit Walter Bisselink nooit stil. Naast het runnen van zijn eigen klimparken en escaperoom is hij sinds dit jaar ook eigenaar van groepsverblijf De Admiraal in de voormalige kazerne van Den Helder.

Walter is helaas verhinderd voor de NHNEXT livestream.

MarianneSmall

Marianne Langeveld

Eigenaar Boutique Hotel Texel

Marianne Langeveld is sinds acht jaar eigenaresse van Boutique Hotel Texel. Een toonaangevend hotel, inclusief restaurant en wellness, met een doordacht concept waarin de gast op alle mogelijke manieren centraal staat. Ook is Marianne een van de initiatiefnemers van de Texel Academy. Deze opleiding gaat de strijd aan met het tekort aan medewerkers in de Texelse horeca.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X