inspireert. live.

Regiosafari Westfriesland

DONDERDAG 25 NOVember, 11.10 uur

De NHNEXT livestream op donderdag 25 november is onderdeel van de Regiosafari in Westfriesland. De Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, ambtenaren en destinatiemarketingorganisaties uit de regio. De NHNEXT livestream behoort, naast een gedeelte met inspirerende sprekers, tot het ochtendprogramma. Tijdens het middagprogramma gaan alle deelnemers in de bus langs collega-ondernemers waar zij een kijkje achter de schermen krijgen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De variatie in tafelgasten zorgt er vandaag voor dat het gesprek tussen publieke en private partijen wordt gevoerd. Zo zit wethouder Harry Nederpelt (Medemblik) aan tafel en spreekt hij met ondernemers Céline Loos (Saalhof) en Kees Vriend (Camping Boven ’t Maaiveld en Land van Fluwel). Gespreksleider Monique Ooms gaat tijdens het tafelgesprek op zoek naar the best practices in de regio. Welke successen zijn er behaald en welke initiatieven zijn er om samen de regio beter op de kaart te zetten?

Het thema over de gehele Regiosafari dag is verwachtingen. Dit thema komt ook terug in de livestream. Wat zijn de verwachtingen van elkaar? Waarin heb je elkaar nodig en welke stappen worden er gezet om succesvoller te kunnen ondernemen en samen te werken? 

Sluit jij je aan bij één van onderstaande ondernemersinitiatieven in Westfriesland:

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar
Monique-Ooms--

Monique Ooms

Gespreksleider

Monique Ooms is van alle markten thuis. Ze is van huis uit communicatieadviseur, maar heeft zich van daaruit gespecialiseerd tot gespreksleider, debatleider, dagvoorzitter, interviewer, presentator en tekstschrijver. Ze werkt voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren waar zij door haar natuurlijke nieuwsgierigheid kennis vergaarde over een groot aantal onderwerpen.

Harry Nederpelt

Harry Nederpelt

Wethouder Gemeente Medemblik

Harry Nederpelt is wethouder bij gemeente Medemblik. Hij vertelt meer over hoe de gemeenten in de regio ondernemers kunnen ondersteunen en welke programma’s en initiatieven er al zijn opgezet, zoals een Taskforce voor de Noord-Hollandse verblijfrecreatie. 

Saalhof

Céline Loos

Mede-eigenaar Saalhof

Céline Loos houdt van aanpakken. Parttime actief in de evenementenbranche en bovenal de commerciële kracht en gastvrouw van familiebedrijf Saalhof. Zij zorgt tussen de druivenranken voor vele geslaagde boerderijvakanties, diners en memorabele huwelijksfeesten op deze unieke ‘agriturismo’ in Wognum.

Kees Vriend - juiste foto - kopie

Kees Vriend

Directeur van Land van Fluweel en mede-eigenaar van camping Boven ‘t Maaiveld

Kees Vriend is een echte creatieve duizendpoot. Naast directeur van het Avonturenparadijs Land van Fluwel en singer-songwriter is hij sinds dit jaar mede-eigenaar van Camping Boven ’t Maaiveld in Hoogwoud.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X