inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Aart van Haren

Een verrassend gesprek tussen Jaap Sluis en Aart van Haren, CEO van het regionale familiebedrijf Vomar Voordeelmarkt. Over zijn waardering voor de ruim 7.000 medewerkers – van managers tot scholieren, die er allemaal staan voor het bedrijf en de klanten. Maar ook over de gigantische operatie in maart, toen de supermarktketen twee weken lang 25% meer omzet draaide dan in de beste kerstweek ooit.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X