inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Bernard Klaassen

Bernard Klaassen is verbonden aan het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing, dat werkt aan het creëren van een veilig klimaat voor ondernemers in de regio Noord-Holland. Hij zag tijdens de coronacrisis een explosieve stijging van cybercriminaliteit. Hoe bescherm je jouw bedrijf nou het beste tegen ransomware, phishing of CEO-fraude? Dat is waar het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing bij helpt.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X