inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Chendra van Kleef en Michiel Martens

Een bijzondere samenwerking tussen accountants- en fiscalistenkantoor Kaap Hoorn en wervingsbureau De Selectie leidde tot een net zo bijzondere wervingsvideo. Chendra van Kleef van Kaap Hoorn en Michiel Martens van De Selectie leerden elkaar kennen via de plaatselijke voetbalvereniging en besloten die gezamenlijke passie voor sport om te zetten in een sportieve wervingscampagne.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X