inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Daniëlle Vaessen

De coronacrisis zorgde voor grote uitdagingen bij Daniëlle Vaessen. Vorig jaar was ze al eens te gast bij NV NHN, toen het nog ‘live’ kon. Jaap Sluis vraagt hoe het nu met haar gaat. Met een Jamin, Multivlaai en eigen ijssalon onder haar hoede werd Vaessen namelijk geconfronteerd met een opmerkelijke situatie. Al haar winkels mochten gewoon openblijven, maar toch kwamen er nauwelijks klanten.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X