inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Hans Romeyn

Hans Romeyn is burgemeester van Heiloo geworden “omdat je dan met mensen te maken hebt, niet met beeldschermen.” Aan het begin van de coronacrisis miste hij dat menselijk contact wel. Maar Romeyn zag ook veel mooie initiatieven in die tijd, zoals lokale ondernemers die elkaar besloten te helpen. In gesprek met Bas de Regt vertelt hij wat er allemaal veranderd is in Heiloo als gevolg van het coronavirus.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X