inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Karin Hiemstra

Karin Hiemstra-Kalverboer kijkt als eigenaar van fonduerestaurant De Fransman in Alkmaar raar op wanneer ze hoort dat haar restaurant dicht moet vanwege de coronacrisis. Ze kon het bijna niet geloven. Als voorzitter van de Alkmaarse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland blikt ze terug op die rare periode. Volgens haar had de overheid het anders aan moeten pakken wat betreft de horeca.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X