inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Marieke van Stralen

De coronacrisis zorgde voor extra uitdagingen bij Pro Verpakken en Ontwikkelen in Schagen, specialist in verpakken, assembleren en monteren. Veel van de medewerkers behoren tot een risicogroep of wonen in een instelling die toen tijdelijk op slot moest. Marieke van Stralen is directeur van Pro Verpakken en Ontwikkelen en vertelt aan Jaap Sluis hoe haar bedrijf eigenlijk juist heel goed voorbereid bleek op het coronavirus.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X