inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Peter-Paul Solkesz

Peter-Paul Solkesz heeft een IT-bedrijf in Den Helder en is voorzitter van de Helderse Ondernemers Vereniging. Vanuit zijn rol als IT-ondernemer zag hij hoe bedrijven, zowel klein als groot, te midden van de coronacrisis worstelden met hun digitale communicatie. Maar voor sommige bedrijven in Den Helder waren de gevolgen groter. Daarom werkte de Helderse Ondernemers Vereniging samen met de gemeente aan steunmaatregelen.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X