inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Rob Niele

Samenwerking staat hoog op zijn lijstje en hij is voorstander van een ondernemersfonds waaraan iedere ondernemer iets bijdraagt – en ook van profiteert. Jaap Sluis is in gesprek met Rob Niele van Ondernemend Alkmaar, over hoe je iets kunt bereiken als je je aansluit bij clubs die jou vertegenwoordigen, en over zijn bewondering voor de verrichtingen in de zorg.

www.ondernemendalkmaar.nl
ondernemendregioalkmaar.nl
www.sweco.nl

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X