inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Taco Luiken

Taco Luiken praat met Bas de Regt over de verschillende regelingen die in het leven zijn geroepen om ondernemers tijdens de coronacrisis bij te staan en hoe het nu verder moet. Luiken is mede-oprichter van Slimmeboekhouding.nl en directeur van Het Ondernemersburo in Alkmaar. Hij weet daarom als geen ander of de steunmaatregelen wel echt bereiken wat ze moeten bereiken.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X