inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Vincent Koot en Kai Yiu Ho

Vincent Koot en Kai Yiu Ho zijn mede-oprichter van DrHealthy, een lifestyleplatform en programma dat is ontwikkeld door artsen. Koot is er met zijn 21 jaar vroeg bij. Het ondernemerschap zit in zijn bloed en daarom volgt hij een opleiding aan I AM College, een MBO-vakschool speciaal voor ondernemers. De kennis die hij daar opdoet kan hij meteen toepassen bij DrHealthy.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X