inspireert. live.

Talkshow NV NHN | Willem Schuurman

Willem Schuurman wilde aanvankelijk niet in de elektrotechnische groothandel van zijn familie werken. Inmiddels is hij toch eigenaar van de Schuurman Groep en wil hij met zijn bedrijf de wereld verduurzamen. Een fascinerend gesprek tussen Schuurman en Jaap Sluis met een bijzondere wending, over je eigen pad uitstippelen, de coronacrisis en racisme in Nederland.

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X