Toekomstbestendig ondernemen

Toekomstbestendig ondernemen

Maandag 22 maart, 14:00 uur

Toekomstbestendig ondernemen, hoe ziet dat er eigenlijk uit? Spreker en auteur Mike Hoogveld gaat er ons het eerste half uur van deze livestream alles over vertellen.

Daarna volgt een tafelgesprek tussen gespreksleider Thijs Pennink en wethouder Heleen Keur, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep Hans Huibers en programmamanager van Greenport NHN Jeroen Noot. Ook zij zullen het onderwerp toekomstbestendigheid bespreken en nemen je mee in de nabije toekomst. Wat zien we op ons afkomen? Wat kunnen we verwachten?

We nodigen jullie van harte uit om mee te kijken én te praten via de chat.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

2sept_0003_Thijs Pennink

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD

Thijs Pennink is directeur van Ontwikkelingsbedrijf NHN en werkt daarmee aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. ONHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Mike Hoogveld

Co-founder nlmtd, spreker en auteur

Mike wordt gezien als inhoudelijk zeer deskundige en passievolle expert die zijn publiek op inspirerende, interactieve en energieke wijze weet te betrekken. Hij is daarnaast schrijver van meerdere managementboeken, waarvan de meest recente ‘Futureproof’ is. Als een rode draad door zowel Mike’s boeken als lezingen loopt het thema toekomstbestendigheid.

large-Jeroen Noot

Jeroen Noot

Programmamanager Greenport NHN

Jeroen Noot is sinds 1 maart 2019 programmamanager van Greenport NHN. Jeroen Noot was daarvoor al jaren in diverse functies actief op het scheidsvlak van overheid en bedrijfsleven. In Greenport Noord-Holland Noord werken ondernemers, overheden, onderwijs en onderzoek samen aan een toekomstbestendige agribusiness.

Heleen Keur

Heleen Keur

Wethouder gemeente Den Helder

Heleen is fractievoorzitter CDA Noord-Holland geweest en op dit moment wethouder bij gemeente Den Helder. Zij heeft in haar portefeuille: Ruimtelijke Ordening, Wonen, Regionale samenwerking, Cultuur en erfgoed, Willemsoord/Stelling, Verkeer en vervoer, Toerisme, recreatie en citymarketing, Landbouw, Wijkwethouder Julianadorp.

nhn_0006_Hans Huibers goed

Hans Huibers

Voorzitter Westfriese Bedrijvengroep

Hans Huibers is sinds 2016 voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep, waar ruim duizend Westfriese ondernemers zich verenigd hebben verenigd.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.