inspireert. live.

Circulaire economie

Toekomstbestendige Woningbouw

dinsdag 6 september, 14.00 uur

Duurzaam, goedkoper en sneller bouwen. Dat is het doel achter het convenant ‘Toekomstbestendige Woningbouw’ dat getekend wordt op 29 september 2022. Het convenant is een initiatief van onder andere Metropoolregio Amsterdam en provincie Utrecht. Inmiddels zijn al meer dan 30 organisaties, provincies, gemeenten, bouwers en corporaties aangesloten bij het convenant. Zoals de provincie Noord-Holland.

Op 6 september organiseert NHNEXT in samenwerking met gemeente Alkmaar, de BUCH-gemeenten, gemeente Hollands-Kroon en circulair West-Friesland een livestream waarin we ingaan op dit convenant. Hoe is het convenant tot stand gekomen en wat staat er in het convenant? Wat betekent dit voor de bouwsector en wat zijn de voordelen van het aansluiten bij het convenant? Kijk live mee op dinsdag 6 september om 14.00 en stel al jouw vragen!

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Jan Hoekema

Jan Hoekema

Ondernemer en coach in verandermanagement

Voormalig Tweede Kamerlid van D66, dat zich bezighield met buitenlandse zaken, defensie, asielbeleid, binnenlands bestuur, herindelingen en burgemeestersbenoemingen. Voormalig burgemeester van Wassenaar en waarnemend burgemeester van Langedijk; Aa en de Hunze.

cropped-favicon.jpg

Merel Stolker

Circulair Bouwspecialist en Circulair Gebiedsregisseur

cropped-favicon.jpg
chandar

Chandar van der Zande

Cities Consultant bij Metabolic

Circulaire gebiedsontwikkeling, circulair inkopen, nieuwe collaboratieve businessmodellen en beleidsanalye, het zijn een aantal onderwerpen waar Chandar zich dagelijks op focust bij Metabolic. Daarnaast is hij voorzitter van Wooncoöperatie de Warren, de eerste zelfbouw wooncoöperatie van Nederland, en stond hij in 2016 op de lijst ‘Duurzame jonge 100’.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X