inspireert. live.

Uitdagend Ondernemen

maandag 7 DECEMBER 14.00 uur

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Wat is dat nu precies en hoe integreer je dit in jouw bedrijf of organisatie. De lokale Uitdagingen in de Kop van Noord-Holland hebben hier antwoord op! Zij zijn de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. En dat geeft enorm veel energie! Maatschappelijke betrokkenheid wordt steeds urgenter in onze maatschappij. Lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties laten een samenleving bruisen. Ondernemers zijn hierbij van ongelooflijke toegevoegde waarde. Zij kunnen echt een verschil in maken door kennis, mensen of spullen beschikbaar te stellen via de Uitdaging. Want iets goed doen voor een ander, maakt ondernemen pas echt waardevol.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

large-Lonneke Deutekom foto Paula van der Post

Lonneke Deutekom

Gespreksleider | mede-eigenaar She Knows How

Als medeoprichter en mede-eigenaar van communicatiebureau She Knows How en vergader- en flexpleklocatie Pand Raak never a dull moment voor Lonneke Deutekom. Zus en compagnon Marjolein omschrijft haar als volgt: “Ze is gedreven, weet wat ze wil en weet wat ze kan. Ze is alert en scherp en nooit bang. In haar werk uit zich dat in snelle, korte klappen. Geef je over.”

Cyril-Kraak2

Cyril Kraak

manager Helderse Uitdaging

Cyril Kraak is eigenaar van KraakHelder Communicatie en sinds januari 2019 manager van de Helderse Uitdaging.
Edwin-Wittink

edwin wittink

manager Hollands Kroonse Uitdaging

Edwin Wittink is onder andere horecaondernemer en voetbaltrainer en sinds 2019 manager van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Hoorn, Westfriesland, Noord-Holland, Nederland, 17-8-2020

Voor de Rabo&Co van de Rabobank.

(Photo by: Guillaume Groen / De Beeldunie )

Foto door: Guillaume Groen

Renate van der Laan

manager WestFriese Uitdaging

Renate van der Laan is zelfstandig ondernemer in het werkgebied Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Van 2015 tot 2018 was zij manager van de Schager Uitdaging en sinds 2015 bij de Westfriese Uitdaging.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X