inspireert. live.

Van technische innovatie
naar miljoenenmarkt

DINSDAG 16 juni 14.00 uur

“Soms heb je een mooi innovatief idee, maar dan: wat doe je er mee? Jaren geleden lag een patent van TNO (voorheen ECN, in Petten) op de plank te verstoffen. Een technologie om warmtepompen stiller en efficiënter te maken. Veelbelovend, maar op dat moment veel te duur voor de markt. Een paar ondernemers pakten het toch op. En in 2020 heeft Blue Heart een flinke investering gekregen om de volgende stap te maken in een innovatie die een miljoenenmarkt gaat zijn. Want warmtepompen zijn de toekomst. De wereld moet duurzamer, en daar valt ook goed geld mee te verdienen. De afgelopen jaren waren niet eenvoudig, maar nu komt de groei. Over 5 jaar is dit een wereldbedrijf, en nu al mogen we CEO en mede-oprichter Michiel Hartman interviewen. Over zijn avontuur tot nu, de lessen die hij leerde, en de toekomst.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Arthur Tolsma - consultant, schrijver en ondernemer, Utrecht, 12-10-2018

Arthur Tolsma

Programmadirecteur IDEA (Incubator Duurzame Energie Alkmaar)

Sinds 2017 is Arthur programmadirecteur van IDEA. IDEA is een broedplaats voor duurzame innovaties in Noord-Holland. Weinig mensen weten het, maar deze regio is gevuld met bedrijven en projecten op het gebied van duurzame energie. IDEA is de incubator die startups helpt, met steun van lokale overheden, instellingen als ECN en bedrijven als Engie. Hij is parttime betrokken bij IDEA om de incubatiestrategie te ontwikkelen en uit te voeren; scout & coach van startups; en beheer het programma.Arthur Tolsma, Pieter van der Hoeven, Els van der Werf en Gideon Nijemanting
michiel-2

Michiel Hartman

mede oprichter & CEO Blue Heart

Michiel Hartman studeerde Civiele Techniek in Delft, en richtte na een carrière als projectmanager in 2005 zijn eerste bedrijf op. Vanaf 2013 werkte hij weer als projectmanager voor diverse organisaties in de duurzame sector, en vanaf 2016 is hij mede oprichter en CEO van Blue Heart.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X