inspireert. live.

LIVESTREAM: De kunst van het veranderen! Kansen zien én benutten.

vrijdag 15 mei 16.00 uur

Erik en Michel, bekend als cabaretduo MiER en verandergoeroes SuperHelder, helpen jouw bedrijf met verandering. Tijdens deze livestream kun je via de chat met ze in gesprek. Ze stellen de vraag áchter de vraag en gaan met jou op zoek naar de kansen in de crisis. Wil je dat jouw vraag behandeld wordt of wil je een frisse blik op jouw situatie? Whatsapp dan alvast jouw vraag of inbreng als videootje aan NHNEXT op nummer 06 30 33 85 85.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

mier

ERIK KUPERUS & MICHEL VERHEIJDEN

MiER & SUPERHELDER

Organisaties willen ontwikkelen, zeker nu, maar uit angst voor verandering wordt instinctief op de rem getrapt. Deze vaak onbewuste angstreactie is een belangrijke oorzaak van stroeve samenwerkingen en een stagnerende ontwikkeling. Erik en Michel hebben ontdekt dat veel ‘rationele’ problemen ‘irrationele’ oorzaken hebben. Zij kunnen helpen door inzicht te geven in onbewuste angstreacties en deze om te zetten in bewuste vertrouwensacties. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, het vertrouwen in anderen en het vertrouwen in veranderen.

Wil je dat jouw vraag behandeld wordt of wil je een frisse blik op jouw situatie? Whatsapp dan alvast jouw vraag of inbreng als videootje aan NHNEXT op nummer 06 30 33 85 85.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X