inspireert. live.

Verdieping in online marketing

Dinsdag 23 juni 14.00 uur

In deel 2 van dit onderwerp gaan Jon en Roos dieper in op de online marketing mogelijkheden en wat jij beter kan doen om je bedrijf beter vindbaar te maken voor jouw doelgroep. Laat je inspireren en meenemen door Jon Ruigrok (strateeg en directeur Druktemaker) en Roos op ‘t Veld (online marketeer bij DMO Holland boven Amsterdam). Zij gaan graag in op vragen die bij jou als ondernemer leven als het gaat om online marketing! Heb je een vraag die je graag beantwoord ziet? Mail deze dan naar mail@nhnext.nl of praat mee in de chat; dan nemen Jon en Roos deze mee in de livestream.

Handige links & extra informatie:

  • Google trends. Voor het inzichtelijk maken van trends in zoekgedrag. Ook handig voor het vergelijken van data! 
  • Neilpatel.com Met deze tool kun je tussen de 5 en 10 gratis raadplegingen per dag doen en kun je je website scan uitvoeren. Klik hier voor de scan. Heb je vragen over uitkomst van de scan? Laat het ons vooral weten! 
  • Betaalde promotie inkopen via Google? Ga naar ads.google.com en maak een gratis account aan. 
  • Lokale marketing voeren door mensen te vertellen over je bedrijf of dienst? Zet hyperlokale content in via Facebook Advertising. Klik hier om een account aan te maken. 

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Roos

Roos op ‘ t Veld

DMO Holland boven Amsterdam

Jon Ruigrok

Jon Ruigrok

Marketing directeur druktemaker

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X