inspireert. live.

Virtueel Miljoenenontbijt
Noord-Holland Noord

WOENSDAG 16 september 08.30 uur

We staan aan het begin van een economische crisis. U merkt het misschien al door een teruglopend klantenaantal of wellicht floreert uw bedrijf juist doordat u nieuwe kansen pakt? Hoe gaan we met z’n allen om met deze crisis? Hoe staat de regio er economisch voor? En hoe zorgen we dat we juist nu nieuwe kansen benutten?

Op dinsdag 15 september is het Prinsjesdag en maakt het kabinet haar plannen bekend. Rabobank nodigt u uit voor het Miljoenenontbijt op woensdag 16 september waarin wij ingaan op de Miljoenennota en de invloed daarvan op onze regio. Dit jaar via een bijzondere online live uitzending vanuit Theater de Kampanje in Den Helder met interessante tafelgasten.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

_0006_Marjan Deurwaarder

Marjan Deurwaarder

NH Media

Marjan Deurwaarder werkt bij NH Media, dé nieuwsbron van Noord-Holland en Amsterdam, en is de host van het Miljoenenontbijt.
_0000_Rudmer-foto

Rudmer Heerema

Tweede Kamerlid namens de VVD

“Rudmer Heerema is de enige politicus uit de kop van Noord-Holland die namens de VVD in de Tweede Kamer zit. Hij woont in Alkmaar en heeft zich de afgelopen jaren samen met collega’s voor deze regio ingezet voor onder andere woningbouw, energie, bereikbaarheid en sportevenementen. Daarnaast is hij woordvoerder sport en onderwijs. Hij zet zich dagelijks in voor beter onderwijs en is het meest bekende kamerlid voor de sportsector.”
_0005_Ralph van Soomeren

Ralph van Soomeren

Directievoorzitter Rabobank Alkmaar e.o.

Ralph van Soomeren is bijna 6 jaar Directievoorzitter van Rabobank Alkmaar e.o. Daarvoor bekleedde hij de functie van directeur Bedrijfsmanagement bij Rabobank Utrecht en daarvoor bij Rabobank Alkmaar e.o. Hij studeerde accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij woont in Heerhugowaard en is bestuurslid van Stichting De Waaier, lid van de Raad van Advies van Hogeschool Inholland Alkmaar.

_0002_Jeroen Veerman

Jeroen Veerman

Voorzitter VNO-NCW Noordwest-Holland

Jeroen Veerman, is kringvoorzitter van VNO-NCW Noordwest-Holland, daarvoor was hij al 8 jaar verbonden aan VNO-NCW als bestuurslid Arbeidsmarkt en Onderwijs. In het dagelijkse leven is hij Directeur/Eigenaar van H&S Adviesgroep en Regio Talent, een middelgroot HR advies- en Recruitmentbureau uit Alkmaar.
_0004_EWalvisch-191007-MennoMiddeldorp-200

Menno Middeldorp

Hoofdeconoom, directeur Kennisontwikkeling Rabobank

Menno Middeldorp is verantwoordelijk voor RaboResearch en de kennisagenda van de Rabobank. Menno heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van economie en financiële markten. Voor zijn huidige rol was hij Hoofd RaboResearch Nederland en gaf hij leiding aan het team dat meerde facetten van de Nederlandse economie volgt, waaronder de conjunctuur, de huizenmarkt, sectoren, regionale ontwikkelingen en duurzaamheid. Daarvoor werkte hij als beleggingsstrateeg bij APG, de vermogensbeheerder van pensioenfonds ABP, en bij de Bank of England, de Federal Reserve Bank of New York en de Hong Kong Monetary Authority. Eerder in zijn carrière had Menno ook al verschillende onderzoeksfuncties bij de Rabobank, met als aandachtsgebieden onder meer de valuta- en rentemarkten, de Amerikaanse economie en de Nederlandse economie. Menno is in de economie gepromoveerd aan Universiteit Utrecht en schreef zijn proefschrift over hoe de efficiëntie van financiële markten wordt beïnvloed door communicatie over monetair beleid.
_0001_Richard-Oerlemans-jan-2020-27

Richard Oerlemans

Vestigingsdirecteur Hogeschool Inholland Alkmaar

Richard Oerlemans is de directeur van de locatie Alkmaar van hogeschool Inholland en het Domein Techniek, Ontwerpen & Informatica (TOI). Richard studeerde Elektrotechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven en is in het bezit van een MBA. Hij is sinds september 2019 werkzaam bij Hogeschool Inholland. Daarvoor werkte hij onder meer bij Fontys Hogeschool, Siemens, de Vrije Universiteit Amsterdam en Hogeschool Van Hall Larenstein. Richard wil kansen benutten die studenten, medewerkers en het werkveld dichter bij elkaar brengen, waarbij we samen leren en elkaar inspireren om nieuwe mogelijkheden te durven omarmen. De ontwikkelingen bij Hogeschool Inholland naar actieve werkvormen en leergemeenschappen, samen met partners in de regio, laten steeds meer energie zien.
_0003_Piet Renses

Piet Renses

Algemeen Directeur VWE Automotive

Piet Renses is algemeen directeur van VWE Automotive. Piet is de ondernemer aan tafel die kan vertellen over wat de Corona crisis voor VWE (tot nu toe) heeft betekent en hoe VWE hiermee om gaat. Welke ontwikkelingen zijn bevestigd en versneld op het gebied van digitalisering? En wat hebben zij, zowel commercieel als organisatorisch, geleerd en gedaan?.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X