inspireert. live.

Waterstof

woensdag 3, 10 en 17 maart

In Noord-Holland Noord zetten we met het waterstofprogramma vol in op de kansen die groene waterstof biedt. Maar wat is waterstof nu precies en wat kan er mee? En wat zijn de ontwikkelingen in Noord-Holland Noord? Hoe kunnen we versnelling aanbrengen hier in? In de maand maart wordt een drietal NHNEXT livestreams uitgezonden over het thema waterstof. Het doel van deze livestreams, opgezet door Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en New Energy Coalition, is om ondernemers en beleidsmakers in de regio Noord-Holland Noord te enthousiasmeren om met waterstof aan de slag te gaan.

In de eerste uitzending, Waterstof: wat moet je weten?, laten we diverse experts aan het woord om zo jouw kennis over waterstof te vergroten. In de volgende uitzending, op 10 maart gaan we in op de waterstofambities van de regio Noord-Holland Noord en op 17 maart sluiten we af met Waterstof & mobiliteit: zitten we op de juiste weg?

Uiteraard zijn alle uitzendingen terug te kijken, dus mocht je een keer niet kunnen, kijk dan op een later moment terug.

Waronne Sint

Waterstof: wat moet je weten?

Woensdag 3 maart, 14:00 uur

Om klimaatverandering en opwarming van de aarde tegen te gaan moeten we veranderen. Iets wat hier een grote rol in gaat spelen is waterstof. De komende weken nemen we je mee in een serie livestreams die hier verder op in gaan. Maar wat is waterstof nu precies? En waarom wordt dit de energie van de toekomst genoemd?

Thijs 2

Waterstof: wat zijn de ambities van Noord-Holland Noord?

Woensdag 10 maart, 14:00 uur

Nadat we jullie op 3 maart week de ins en outs hebben verteld over waterstof, nemen we jullie vandaag mee in de waterstofambities van Noord-Holland Noord. Want die zijn er zeker!

Wim Joosten

Waterstof & mobiliteit: zitten we op de juiste weg?

Woensdag 17 maart, 14:00 uur

In de laatste livestream van deze Waterstof serie kijken we naar waterstoftoepassingen binnen de mobiliteit. Wat is er al mogelijk? En toepassingen die nog niet mogelijk zijn; wat is ervoor nodig om dit wél van de grond te krijgen?

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X