inspireert. live.

Wegens succes verlengd. De NHNEXT-eindejaarsshow met Milo Berlijn

WOENSDAG 16 december, 16.00 uur

Corona. Wegens succes verlengd.
Thuiswerken. Wegens succes verlengd.
Social distancing. Wegens succes verlengd.

Het houdt maar niet op. Gelukkig is ook NHNEXT wegens succes verlengd! Maar voordat we verder gaan willen we eerst het afgelopen NHNEXT seizoen luchtig afsluiten met niemand minder dan Milo Berlijn. Milo staat op het podium met zijn eigen show ‘Mens erger je niet 1.5’ waarin hij aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren.

Met Milo blikken we op humoristische wijze terug op de regionale hoogtepunten van dit jaar, de verschillende livestreams en natuurlijk onze gasten. Zit je op woensdag 16 december om 16.00 uur klaar? Wij wel!

Milo Berlijn

Eigenaar TrainMark

Milo is jarenlang operationeel actief geweest in de gastvrijheidssector en heeft zich daarbij altijd verbaasd over gastvrijheidsgedrag (en vooral het ontbreken ervan). Het stimuleerde hem om trainer, inspirator en (zoals hij het zelf noemt) confrontainer op dit gebied te worden. Ook staat hij in het theater met zijn eigen humoristische show ‘Mens erger je niet 1.5’ over menselijke interactie.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X