inspireert. live.

Zorgeloos naar het event van morgen

Woensdag 23 september 14.00 uur

Als belangrijke spil in de evenementenbranche weet Arjen Lemstra (oprichter van EventSummit en Livecommunity) maar al te goed dat de branche verandert. Veel evenementen hebben in de afgelopen maanden (gedeeltelijk) online plaatsgevonden. Is dit de toekomst?

Aan tafel sluit Camilla de Greeff (Zakelijk Event Manager bij Theater de Kampanje) aan. Aan de start van het nieuwe theaterseizoen spreken zij over hoe we de mensen weer met vertrouwen naar verschillende evenementen krijgen. Vanuit De Kampanje bekijken ze het graag van een positieve kant. Wat is er wél mogelijk? En hoe kunnen we vernieuwende mogelijkheden toepassen?

Ook Milo Berlijn (gedragstrainer en eigenaar Trainmark) denkt hierin mee. Hij is expert op het gebied van menselijke interactie en staat in het theater met zijn eigen show, waarin hij onder andere antwoord probeert te geven op de vraag: ‘Hoe kunnen we op een leuke en spontane manier omgaan met ‘het nieuwe normaal’?’

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

arjen

Arjen Lemstra

oprichter EventSummit

Arjen is al 25 jaar ondernemer en heeft jarenlang de mooiste evenementen mogen organiseren met zijn evenementenbureau Levensgenieters. In 2009 heeft hij het grootste eendaagse platform voor de evenementenbranche opgericht: EventSummit. Naar aanleiding van corona is hij met de dienst DigitalDay gestart, de expert in online en hybride events. Deze dienst biedt hij aan vanuit LiveCommunity.nl, de online community voor iedere eventprofessional.
milo

Milo Berlijn

eigenaar TrainMark

Milo is jarenlang operationeel actief geweest in de gastvrijheidssector en heeft zich daarbij altijd verbaasd over gastvrijheidsgedrag (en vooral het ontbreken ervan). Het stimuleerde hem om trainer, inspirator en (zoals hij het zelf noemt) confrontainer op dit gebied te worden. Ook staat hij in het theater met zijn eigen humoristische show over menselijke interactie.
camilla

Camilla de Greeff

Sales & Zakelijke Event Manager bij Theater de Kampanje

Camilla is ruim 2,5 jaar geleden aangetrokken bij Theater de Kampanje om de Zakelijke markt een boost te geven. Dat doet zij op geheel eigen wijze. Zij richt zich daarbij niet puur op het vergroten van de klantenkring maar ook op aanpassing van de dienstverlening. Dat laatste is, helemaal nu, erg belangrijk.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X