inspireert. live.

Financieren tijdens corona.
Welke mogelijkheden & regelingen zijn er?

WOENSDAG 17 juni 14.00 uur

Arjan Groen, Directeur Corporate Clients Nederland Rabobank, gaat hier woensdag 17 juni om 14.00 uur op NHNEXT graag met Thijs Pennink (ontwikkelingsbedrijf NHN) en jou over in gesprek. Zo zijn er sinds het uitbreken van de Corona crisis veel leningen verstrekt en hebben veel ondernemers gebruik gemaakt van uitstel van aflossingen en leasetermijnen. Maar welke mogelijkheden zijn er nu eigenlijk? En wat zijn de laatste ontwikkelingen? Arjan, tevens teamlid zakelijke Corona taskforce binnen Rabobank, neemt je hier tijdens zijn gesprek met Thijs graag in mee. Van leenproducten tot borgstellingen vanuit de staat tot digitale mogelijkheden. Maar ook economische vooruitzichten vanuit Rabo Research, het overall marktbeeld en de belangrijkste voorwaarden van de verschillende bancaire mogelijkheden komen aan bod. Kijk je mee?

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Arjan Groen

Foto's: Cathy van Schaik

Arjan Groen

Directeur Corporate Clients Nederland

Ik ben als directeur Corporate Clients Nederland verantwoordelijk voor klantbediening van bedrijven met omzetten tussen de 100 en 250.000.000 bij Rabobank en daarnaast alle bedrijven met een complexe financiering (clubdeal) of waar een landelijke private equity partij als (mede) aandeelhouder optreedt. In NL zijn er 5 Corporate Client teams actief. CCN telt ca. 300 medewerkers. Verder neem ik deel in de Corona Taskforce binnen de Rabobank Bedrijven afdeling in NL. Ik ben 44, woon samen in Zwolle en heb 2 dochters van 11 en 14.

pennink2

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X