Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair

woensdag 8 februari 2023, 15:00 uur

Heeft jouw bedrijf nog een toekomst als je niet circulair gaat ondernemen? Krijg je nog wel een lening of investering als je niet overgaat naar circulair?

In deze stream gaan we in gesprek met bedrijven die de stap naar circulair ondernemen hebben gemaakt. Hoe hebben zij dit aangepakt? Wat heeft het opgeleverd en welke investeringen hebben zij gedaan? Ook gaan we het gesprek aan met investeerders, overheden en banken. Hoe kunnen zij bedrijven faciliteren in deze transitie? Welke verschuivingen zien zij nu maar vooral ook in de toekomst gebeuren? In 2050 naar een volledig circulaire economie. Organisaties moeten nu beginnen om relevant te blijven en een gezond toekomstperspectief te houden.

Circulair NHN 2023 werd georganiseerd door gemeente Alkmaar, gemeente Bergen, gemeente Uitgeest, gemeente Castricum, gemeente Heemskerk, gemeente Hollands-Kroon, gemeente Dijk en Waard, Circulair Westfriesland, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en provincie Noord-Holland. Via NHNEXT kun je de drie inhoudelijke tafelsessies terugkijken.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
JH097575 (2)

Klaske Kruk

Oprichter Circularities en de Verschilmakers
Klaske is pionier op het vlak van circulaire economie en heeft honderden circulaire trajecten geleid voor bedrijven en (decentrale) overheden. Circulaire economie is niet alleen een technologische transitie, maar vooral een menselijke transitie. Ze ziet altijd mogelijkheden en concrete oplossingen en is bovenal verbindend. Ze is ook niet voor niets uitgeroepen tot Circular Hero 2021 en heeft verschillende andere prijzen gewonnen. Vandaag is Klaske gespreksleider!
martje fraaije

Martje Fraaije

Programmamanager Circulair Ondernemen bij Rabobank
Esther-Zijl-4-scaled

Esther Zijl

Directeur bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
Als directeur van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) ligt Esther haar focus op innovatie en samenwerking. Het verbinden van bedrijfsleven, onderwijs en overheid. In haar rol binnen NHN wil ze bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de regio Noord-Holland Noord, een sterke regio met enorme potentie.
Remy van Dijk - woonwaard

Remy van Dijk

CEO bij Woon Duurzaam
Danny Pormes

Danny Pormes

CEO bij FastFeetGrinded

Gerelateerde livestreams

Circulaire economie

Verschilmakers aan tafel

08 feb 2023
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Circulaire Mythbusters

08 feb 2023
Circulaire economie

Houtbouw, de heilige graal?

28 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Toekomstbestendige Woningbouw

06 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Textiel: Repareer de klantrelatie!

07 feb 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Bouw: Bouwstenen bij schaarste

07 feb 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.