Aftrap toeristisch seizoen 2021

donderdag 1 april 2021, 14:30 uur

Ondanks dat we nog steeds in een gekke tijd leven kijken we met NHNEXT graag alvast vooruit. Zo net voor het Paasweekend trapt NHNEXT in samenwerking met Holland Boven Amsterdam het toeristisch seizoen 2021 af vanuit het Zuiderzeemuseum! Gespreksleider Ellen Klaus gaat in gesprek met verschillende ondernemers uit de regio. Hoe zien zij de toekomst tegemoet?

De livestream wordt op de mooie locatie van het Zuiderzeemuseum opgenomen, waar de directeur Stephan Warnik graag meer over vertelt. Hij gaat het gesprek aan met Renee van Hasselt die schipper is op een charterzeilschip en Michiel Beemster die zijn eigen evenementenbureau heeft. Hoe denken zij over het belang van samenwerking? Spelen arrangementen hier een grote rol in?

Daarnaast gaan we het ook over de mooie omgeving van Noord-Holland Noord hebben. Ellen Klaus weet meer te vertellen over het themajaar 2021: Ode aan het Landschap en uiteraard mogen daar de mooie tulpen niet in ontbreken. Mats Boots is mede-eigenaar van tulpentekoop.nl waar hij producten aanbiedt die rechtstreeks bij de kweker vandaan komen. Ook kijken we samen met Peter Timmermans, interim directeur van Stichting Marketing Enkhuizen, naar het toeristisch seizoen in 2021.

Wil je samen met deze sprekers kijken naar de highlights voor het gebied Noord-Holland Noord aankomend toeristisch seizoen? Kijk dan mee op donderdag 1 april om 14:30!

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
big-profielfoto ellen klaus

ELLEN KLAUS

CULTUREEL GEBIEDSONTWIKKELAAR
Ellen Klaus zet zich in om cultuurtoeristische samenwerkingen tot stand te brengen. Samen met Mardiek Voorneveld werkt zij aan het landelijk themajaar Ode aan het Landschap om plekken en activiteiten in het diverse landschap van Noord-Holland tot leven te brengen. Cultuurhistorie, kunst en natuur komen in een jaarrond programmering samen onder de thematiek: “leven met het water” en “oog van de meester”. Vandaar is zij gespreksleider.
MT Zuiderzeemuseum

STEPHAN WARNIK

DIRECTEUR ZUIDERZEEMUSEUM
Stephan Warnik is sinds 2011 directeur van het Zuiderzeemuseum. Het Zuidermuseum is een belangrijke toeristische trekpleister met 285.000 bezoekers per jaar. Het museum eindigt steevast in de top drie van de ANWB verkiezing van beste uitje van Noord-Holland.
nhn_0004_Mats Boots

MATS BOOTS

MEDE-EIGENAAR TULPENTEKOOP.NL
Samen met zijn broer Dave heeft hij het concept tulpentekoop.nl gestart om de consument te bedienen zonder tussenkomst van wederverkopers. De producten die worden aangeboden komen rechtstreeks bij de kweker vandaan. Daarnaast bieden zij ook het unieke Tulipa Flower Power Bier (IPA Session). Nieuw, origineel en zeer smaakvol. Corona of niet, Mats denkt in kansen en laat de angst er zijn, maar laat deze zeker niet overheersen.
Renee Bontekoe 2

RENEE VAN HASSELT

SCHIPPER/SCHEEPSEIGENAAR EN ONDERNEMER
Vanaf de wieg al een zeiler. Nadat ze haar studie gezondheidswetenschappen had afgerond, meteen het varende leven ingegaan. Inmiddels mede-eigenaar van het 34 meter lange zeilschip ‘Bontekoe’, waarmee avontuurlijke en enerverende zeilreizen, voor zowel alleen gaanden als complete groepen, door de Nederlandse wateren worden gemaakt. Tevens bestuurslid van HollandSail, een coöperatie van 30 schepen en scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor.
foto michiel beemster

MICHIEL BEEMSTER

EIGENAAR FLETCHA EVENTURES BV
Michiel Beemster is concept ontwikkelaar, evenement organisator, verbinder, arrangement ontwikkelaar met zijn eigen bedrijf Fletcha Eventures BV.
fotoPTimmermans

PETER TIMMERMANS

INTERIM DIRECTEUR STICHTING MARKETING ENKHUIZEN
Peter Timmermans geeft samen met ondernemers en gemeente richting aan Stichting Marketing Enkhuizen. Ze zorgen voor een sterkere profilering, gezamenlijke promotie en een aantrekkelijke stadsprogrammering van Enkhuizen. Het team van enthousiaste medewerkers aangevuld met experts en partners zoals Holland boven Amsterdam is iedere dag in de weer met het nog beter op de kaart zetten van Enkhuizen en omgeving via o.a. visitenkhuizen.nl.

Gerelateerde livestreams

Toerisme & recreatie

Podcast: Verdubbel je bedrijfsresultaat in de verblijfsrecreatie in zes stappen

06 jun 2024
Toerisme & recreatie

Podcast: Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie stelt zich voor

14 mei 2024
Toerisme & recreatie

Podcast: verschillende generaties op de werkvloer

11 okt 2023
Toerisme & recreatie  Ondernemen & innoveren

Podcast: kosteneffectieve online marketing

01 nov 2022
Toerisme & recreatie

Podcast: trends- en tegentrends in de gastvrijheidssector

11 okt 2023
Arbeidsmarkt & onderwijs  Toerisme & recreatie

Podcast: hoe ga je om met personeelstekort in de toeristische sector?

01 nov 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.