Financieren tijdens corona. Welke mogelijkheden & regelingen zijn er?

woensdag 17 juni 2020, 14:00 uur

Arjan Groen, Directeur Corporate Clients Nederland Rabobank, gaat hier woensdag 17 juni om 14.00 uur op NHNEXT graag met Thijs Pennink (ontwikkelingsbedrijf NHN) en jou over in gesprek. Zo zijn er sinds het uitbreken van de Corona crisis veel leningen verstrekt en hebben veel ondernemers gebruik gemaakt van uitstel van aflossingen en leasetermijnen. Maar welke mogelijkheden zijn er nu eigenlijk? En wat zijn de laatste ontwikkelingen? Arjan, tevens teamlid zakelijke Corona taskforce binnen Rabobank, neemt je hier tijdens zijn gesprek met Thijs graag in mee. Van leenproducten tot borgstellingen vanuit de staat tot digitale mogelijkheden. Maar ook economische vooruitzichten vanuit Rabo Research, het overall marktbeeld en de belangrijkste voorwaarden van de verschillende bancaire mogelijkheden komen aan bod. Kijk je mee?

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Arjan GroenFoto's: Cathy van Schaik

ARJAN GROEN

DIRECTEUR CORPORATE CLIENTS NEDERLAND
Ik ben als directeur Corporate Clients Nederland verantwoordelijk voor klantbediening van bedrijven met omzetten tussen de €100 en €250.000.000 bij Rabobank en daarnaast alle bedrijven met een complexe financiering (clubdeal) of waar een landelijke private equity partij als (mede) aandeelhouder optreedt. In NL zijn er 5 Corporate Client teams actief. CCN telt ca. 300 medewerkers. Verder neem ik deel in de Corona Taskforce binnen de Rabobank Bedrijven afdeling in NL. Ik ben 44, woon samen in Zwolle en heb 2 dochters van 11 en 14.
2sept_0003_Thijs Pennink

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD
Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Gerelateerde livestreams

Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

12 feb 2024
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: ‘Samen de toekomst van drones vormgeven’

27 jul 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen  Tech & IT

METIP: In gesprek met tech ondernemers

25 jul 2023
Energietransitie  Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHNEXT tijdens Sail Den Helder

30 jun 2023
Ondernemen & innoveren  Regionale ontwikkelingen

NHN Business Awards 2022: Winnaars aan het woord

21 feb 2023
Circulaire economie  Investeren & financieren

Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair

08 feb 2023

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.