TerraTechnica Tech Talk

TerraTechnica Tech Talk

DINSDAG 26 JANUARI, 17.00 uur

Op dinsdag 26 januari 2021 van 17.00 tot 18.00 uur organiseert NHNEXT in samenwerking met TerraTechnica een Tech Talk. Tijdens deze talkshow komen een aantal lopende duurzame energie projecten van TerraTechnica voorbij. Hoor meer over de ervaringen van docenten in projecten als Planet Texel en Thuisduinen. Studenten vertellen daarnaast over het verduurzamen van stolpboerderijen. En wat levert het organisaties en bedrijven eigenlijk zelf op als studenten een opdracht uitvoeren? Kijk dinsdag 26 januari dan mee met de livestream!

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Petra Bijvoet

Petra Bijvoet

Projectleider TerraTechnica / Hogeschool Inholland

Petra werkt als projectleider aan de implementatie van TerraTechnica, het expertisecentrum voor lokaal duurzaam energiebeheer. Daarnaast doet zij projectmanagement voor de Hogeschool Inholland bij Horizon 2020 project: POCITYF. Ze is mede-initiatiefnemer van InVesta: het Innovatiecentrum Valorisatie en Expertise Groen Gas en biomassavergassing.

Martijn de Vries

Martijn de Vries

Projectleider POCITYF

Martijn de Vries (45) is ruim 20 jaar actief als adviseur, initiator, ontwikkelaar en manager van subsidieprojecten op nationaal en Europees niveau binnen de energie-, duurzaamheid- en watersector. De kennis en ervaring die hij hiermee heeft opgedaan gebruikt hij nu bij New Energy Coalition voor het managen van diverse meerjarige Europese samenwerkingsprojecten. Binnen het Europese Horizon2020 samenwerkingsproject ‘POCITYF’ is Martijn als Lighthouse City Manager verantwoordelijk voor het overall projectmanagement in Lighthouse Stad Alkmaar.

Jos van Dam Planet Texel

Jos van Dam

Docent Hogeschool Inholland Alkmaar – Bouwkunde & Vastgoedmanagement

Jos maakte een switch in zijn carrière toen hij als professioneel bouwmanager en leidinggevende besloot zijn ervaring uit het werkveld toe te passen in de rol van docent bij Inholland. Zoals hij zelf zegt: “Ik wil jonge gasten het vak leren en ze in staat stellen om professional te worden”.

Niels Sijpheer Stolpenmeester

Niels Sijpheer

Expert duurzame energie

Energiek, enthousiast en gedreven werkt Niels sinds 1999 aan het toekomstbestendig maken van onze energievoorziening. Elf jaar lang deed hij dat als onderzoeker, projectleider en adviseur bij Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN). In 2011 heeft hij het initiatief genomen om een bedrijf te starten. Samen met enkele collega’s van ECN zijn we diensten en producten gaan ontwikkelen. Na 9 jaar EnergyGO heb ik besloten zonder compagnons en mede-aandeelhouders door te gaan en mij te richten op onderwijs, training en advies.

Marian Joustra Huisduinen

Marjan Joustra

Projectleider Tech@Connect bij ROC de Kop van Noord-Holland

Marjan Joustra is projectleider voor RIF project Techniek (penvoerder ROC KOPvNH) en Projectleider Sterk Techniek Onderwijs project TechniekPact (penvoerder Regius College).

Andre Schutte Huisduinen

Andre Schutte

Ecopreneur en conceptueel denker en doener

Andre Schutte heeft in samenwerking met Hogeschool Inholland de ‘Kenniswerkplaats Huisduinen’ ingericht waar studenten, overheid, zorginstellingen, inwoners en bedrijven vanuit hun eigen disciplines meedenken en werken aan het zelfredzaam maken van het dorp o.a. door taken over te nemen van overheden.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.