inspireert. live.

Waterstof & mobiliteit: zitten we op de juiste weg?

Woensdag 17 maart, 14:00 uur

In de laatste livestream van deze Waterstof serie kijken we naar waterstoftoepassingen binnen de mobiliteit. Wat is er al mogelijk? En toepassingen die nog niet mogelijk zijn; wat is ervoor nodig om dit wél van de grond te krijgen?

Om antwoord op deze vragen te krijgen gaan we in gesprek met sprekers die hier al langere tijd mee bezig zijn. Om jullie als kijker een goed beeld te geven van de mogelijkheden hebben we video’s laten maken. Eén van de video’s is opgenomen bij Holthausen. Zij laten zien wat allemaal al kan en hoe zij de opkomst van de waterstofvoertuigen zien.

Daarnaast de vraag: kan de overheid hier ook een rol in spelen? Wim Joosten, programmamanager energie-innovatie bij Regio Alkmaar, is te gast om hierover te praten. Daarnaast zijn we ook langs gemeente Groningen gegaan om ook te filmen. Hoe zijn zij aan de slag gegaan met waterstof?

Kijk en praat live mee op woensdag 17 januari om 14:00 uur.

Ben je na het zien van deze livestream enthousiast geworden over waterstof & mobiliteit? Meld je dan aan voor de Masterclass Energy for Sustainable Mobility van Energy Delta Institute. Klik hier voor meer informatie hierover. 

Deze livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf NHN en New Energy Coalition. 

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Wim Joosten

Wim Joosten

Programmamanager Energie-innovatie bij Regio Alkmaar

Energie-innovatie is een onderdeel van de Focusagenda van Regio Alkmaar. Vanuit dit programma werken gemeenten samen om een versnelling te geven aan de energie-transitie door te innoveren. Wim Joosten is de programma manager Energie-innovatie.

Martin Seiffers

Martin Seiffers

Managing Director bij Accenda

Martin Seiffers is Managing Director bij Accenda, waarbij hij samen met zijn broer John het basisteam vormt. Beide professionals hebben een brede ervaringshorizon opgedaan in de maak- en kennisindustrie. Met de Ekolectric en de doorontwikkeling van de Hydrolectric tot de “Car as Powerplant” maken zij de FCEV ook een integraal onderdeel van de Energietransitie.

Erik Metselaar NXT

Erik Metselaar

Manager Business development bij gp groot

Erik Metselaar is als Manager Business Development onder meer verantwoordelijk voor NXT Mobility. Met dit nieuwe energie- en brandstoffenconcept biedt GP Groot concrete oplossingen voor minder milieu- en klimaat belastende mobiliteit. NXT Mobility biedt laagemissie brandstoffen, klimaatneutrale mobiliteitspassen en laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Begin volgend jaar wordt het aanbod van de NXT Energy Hub op bedrijventerrein de Boekelermeer in Alkmaar uitgebreid met een waterstof afleverinstallatie.

Esther Lunenborg

Esther Lunenborg

Projectleider bij Ontwikkelingsbedrijf NHN

Esther Lunenborg is Projectleider bij Ontwikkelingsbedrijf NHN binnen het waterstofprogramma. Zij houdt zich bezig met de vraagaggregatie van waterstof zodat vraag en aanbod gelijktijdig tot stand komen.

Thijs 2

Thijs pennink

Directeur bij Ontwikkelingsbedrijf NHN

Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

kersten-logo-nhn-beeldmerk_Onwikkelingsbedrijf

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X