inspireert. live.

Waterstof: wat moet je weten?

Woensdag 3 maart, 14:00 uur

Om klimaatverandering en opwarming van de aarde tegen te gaan moeten we veranderen. Iets wat hier een grote rol in gaat spelen is waterstof. De komende weken nemen we je mee in een serie livestreams die hier verder op in gaan. Maar wat is waterstof nu precies? En waarom wordt dit de energie van de toekomst genoemd?

Dat gaan we je tijdens deze livestream uitleggen. En niet door zomaar iemand. We hebben honorair hoogleraar Energie & Duurzaamheid, Catrinus Jepma, uitgenodigd om ons meer te vertellen over waterstof. Maar we zijn ook langs The Green Village gegaan, een living lab waar alle betrokkenen rondom duurzame innovaties worden samengebracht zodat de innovatie kan worden ontwikkeld, getest, gedemonstreerd, met opschaling als uiteindelijk doel.

Verwacht een gevarieerde livestream waarbij we hopen je zo helder mogelijk uit te kunnen leggen wat waterstof is en hoe het precies werkt. Kijk je mee op woensdag 3 maart om 14:00 uur?

Deze livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf NHN en New Energy Coalition. 

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Waronne Sint

Waronne Sint

Teamleider Marketing & Public Affairs bij Ontwikkelingsbedrijf NHN

Waronne Sint is Teamleider Marketing & Public Affairs bij Ontwikkelingsbedrijf NHN, waar ze o.a. verantwoordelijk is voor NHNEXT. Normaal staat ze achter de schermen, maar speciaal voor deze gelegenheid is ze de host van deze livestream.

Catrinus Jepma

prof. dr. mr. Catrinus Jepma

Honorair Hoogleraar Energie & Duurzaamheid bij Rijksuniversiteit Groningen

Catrinus Jepma is naast Honorair Hoogleraar Energie & Duurzaamheid bij Rijksuniversiteit Groningen ook o.a. Wetenschappelijk directeur van EDGaR, EDIAAL en ENSEA. Catrinus Jepma is als wetenschappelijk adviseur verbonden aan de New Energy Coaliton. 

Lidewij-van-Trigt-1

Lidewij van Trigt

Projectmanager Energy & Mobility bij The Green Village

Lidewij van Trigt is Projectmanager Energy & Mobility bij The Green Village. The Green Village is een regelluw fieldlab voor duurzame innovatie op TU Delft Campus. In dit levensechte ‘openluchtlab’ wordt gewoond, gewerkt en geleerd. Onderzoekers, studenten, start-ups, ondernemers en overheden werken hier aan de innovatie opgaven van vandaag en morgen. Dit doen zij binnen de thema’s Duurzaam bouwen & Toekomstig energiesysteem en Klimaatadaptieve stad.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X