inspireert. live.

Energietransitie: innoveren en leren gaan hand in hand

dinsdag 6 JUlI, 15.30 uur

Op dinsdag 6 juli om 15:30 uur ondertekenen Ontwikkelingsbedrijf NHN en New Energy Coalition een samenwerkingsovereenkomst. Hierin geven zij aan samen te werken aan het versnellen van de energietransitie in Noord-Holland Noord. In deze livestream zoomen we in op de aansluiting met het onderwijs. Hoe leiden we de nieuwe generatie op om mee te werken aan deze energietransitie?

Thijs Pennink (Ontwikkelingsbedrijf NHN) is gespreksleider en aan tafel zitten Marieke Abbink en Ibren Feijen van New Energy Coalition, Johan Dekker van het PCC en Willem Zijlstra van ROC Horizon College. Wat is in hun optiek nodig voor het versnellen van de energietransitie? Kijk en praat mee tijdens de laatste NHNEXT uitzending voor de zomerstop!

deel deze pagina:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Add to Calendar

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Marieke Abbink

Marieke Abbink-pellenbarg

CEO bij New Energy Coalition

Johan Dekker

Johan Dekker

Directeur bij Petrus Canisius College

Willem Zijlstra fd

Willem Zijlstra

Directeur Business Development bij ROC Horizon College

Ibren Feijen

Ibren Feijen

Projectmanager bij New Energy Coalition

Thijs 2

Thijs Pennink

Directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X