Lancering PIM 2.0

donderdag 5 november 2020, 15:00 uur

Op donderdag 5 november is NHNEXT het toneel van de lancering van PIM 2.0, oftewel Programma Investeringsgereed Innovatief MKB. PIM helpt mkb-ers met financieringsvragen die vallen onder de sectoren Circulaire Economie, Energietransitie & Duurzaamheid, Landbouw, Water & Voedsel, Gezondheid & Zorg of Veiligheid.

Na een succesvolle periode van 2017 tot en met 2020 heeft de Provincie Noord-Holland het programma voor MKB ondernemers verlengd. Op 5 november aanstaande lanceert gedeputeerde Economie Ilse Zaal op een feestelijke manier PIM 2.0.

Tijdens deze NHNEXT livestream wordt er terug gekeken naar de periode van 2017 tot en met 2020 en wordt er natuurlijk een blik in de toekomst geworpen. Ook alle uitdagingen die de huidige tijd met zich meebrengt worden besproken; hoe werkt innovatief ondernemen in coronatijd?

Daarnaast wordt ook het nieuwe PIM Launching Customer Platform (PLC) gelanceerd, een platform dat een match maakt tussen corporates en innovatieve ondernemers. Kijk je mee donderdag 5 november?

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
mikerijkers

Mike Rijkers

MEDE-EIGENAAR VAN ADVIESBUREAU INNOVATE TODAY
Mike Rijkers is betrokken bij de uitvoering van allerlei publiek/private projecten die mkb-ondernemers ondersteunen met innoveren, verduurzamen en groeien. Voorbeelden daarvan zijn het financieringsloket van de provincie Noord-Holland PIM NH, de digitale werkplaats MKB Digital Workspace en ook Present Your Startup.
_0002_Ilse Zaal

Ilse Zaal

GEDEPUTEERDE PROVINCIE NOORD-HOLLAND
Na vijf jaar fractievoorzitter van D66 te zijn geweest is Ilse Zaal per 18 mei 2020 lid van de Gedeputeerde Staten van Noord-Holland. In haar portefeuille zitten Economie, inclusief onderwijs en arbeidsmarkt, Landbouw en visserij, Dierenwelzijn, Bestuur, Europa en Recreatie en toerisme.
_0005_Daniel Banis foto

Daniel Banis

TEAMLEIDER MKB STRATEGIE BIJ ONTWIKKELINGSBEDRIJF NHN
Daniël Banis is Teamleider MKB strategie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Eén van de projecten waar hij zich mee bezig houdt is het GO!-NH programma, waar hij tijdens de livestream meer over vertelt.
_0000_Tom van de Schoot

Tom van de Schoot

PROJECTLEIDER PIMNH EN ADVISEUR ONDERWIJS & ARBEIDSMARKT
Tom van de Schoot houdt zich bezig met informal investing, waarbij hij risicodragende financiering aantrekt voor jonge, innovatieve bedrijven. Hij is projectleider bij PIMNH en daarnaast is hij adviseur en partner bij KplusV, waar hij onder andere ROC’s hun opleidingen beter laat aansluiten op de arbeidsmarkt, samen met het bedrijfsleven.
_0006_Arienne Kooter

Ariënne Kooter

DIRECTIEVOORZITTER RABOBANK ZAANSTREEK
Ariënne Kooter is directievoorzitter van Rabobank Zaanstreek.
_0004_Ellen Spithoven

Ellen Spithoven

PROJECTMANAGER MKB DIGITAL WORKSPACE
Ellen Spithoven is vanuit ACE betrokken bij mkb-programma’s, zoals MKB Digital Workspace en PIMNH. Bij PIMNH is ze verantwoordelijk voor het nieuwe Launching Customer Platform waarmee PIMNH startups koppelt aan corporates of andere grote organisaties.

André Knol

INITIATIEFNEMER VAN GO!-NH
André Knol is initiatiefnemer van GO!-NH. GO!-NH is een innovatie- en accelerator pro-gramma voor duurzame innovatieve bedrijven van provincie Noord-Holland.
_0003_Eric Zwart

Eric Zwart

DIRECTIEVOORZITTER RABOBANK WATERLAND E.O.)
Eric Zwart is sinds februari 2019 directievoorzitter van Rabobank Waterland e.o.

Gerelateerde livestreams

Circulaire economie  Investeren & financieren

Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair

08 feb 2023
Ondernemen & innoveren  Investeren & financieren

Regio Deal ‘Kop van Noord-Holland’

12 mei 2021
Ondernemen & innoveren  Investeren & financieren

Halve Finale Present Your Startup Alkmaar

01 jul 2020
Investeren & financieren  Regionale ontwikkelingen

Financieren tijdens corona. Welke mogelijkheden & regelingen zijn er?

17 jun 2020
Ondernemen & innoveren  Investeren & financieren

Financieren van duurzame innovatie. Hoe dan?

10 jun 2020

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.