inspireert. live.

CIRCULAIR ONDERNEMEN: WAT ZIJN DE KANSEN VOOR JOUW BEDRIJF?

DONDERDAG 11 juni 14.00 uur

Ondernemen is vernieuwen. Want vandaag leg je het fundament voor een nieuwe toekomst. Maar hoe belangrijk is circulair ondernemen in die toekomst? Liggen er kansen voor jouw bedrijf? En wat is circulair ondernemen nu eigenlijk precies en hoe kun je er voordeel mee behalen? Martje Fraaije, Programmamanager Circulair Ondernemen bij Rabobank gaat daarover in gesprek met Yessica van ’t Hof (Accountmanager Product for Product (De Graaf Groep B.V.)) en Pim Hulsebos (Algemeen directeur MultiMetaal). Samen kijken ze naar de kansen die er zijn wanneer je als ondernemer grondstoffen hergebruikt of duurzaam inzet. Kijk mee en laat je inspireren! 

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Martje

Martje Fraaije

Programmamanager Circulair Ondernemen Rabobank

Martje stimuleert en begeleidt bedrijven bij het ontwikkelen naar een meer circulair businessmodel. Ze geeft jou inzicht in de kansen voor jouw bedrijf.
Pim 2019

Pim Hulsebos

Algemeen directeur van Multimetaal

Als technisch specialist in de metaalindustrie weet Pim als geen ander hoe belangrijk het is om zijn bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Hij neemt je mee in zijn circulaire plannen.

yessicavanthof

Yessica van ’t Hof

Accountmanager Product for Product (De Graaf Groep B.V.)

Yessica van ’t Hof, 32 jaar, ruim 3 jaar in dienst bij Product for Product (Paper for Paper) als accountmanager. Wij begeleiden organisaties, producenten en overheden bij het ontwikkelen van circulaire concepten. Of het nu een producent is die zijn producten circulair wil maken of een organisatie die zijn medewerkers betrokken wil maken om afval te scheiden. Zij houdt zich vooral bezig met het adviseren van bedrijven bij de aanschaf van producten of deze gerecycled of recyclebaar zijn. Daarnaast begeleidt ze bij het afval scheiden, zodat dit weer als grondstof kan worden ingezet voor nieuwe producten.

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X