Verschilmakers aan tafel

dinsdag 7 februari 2023, 15:30 uur

Hoe kan jij impact maken in je dagelijkse werkzaamheden?

Tijdens deze sessie zitten de verschilmakers aan tafel. Kijk samen vooruit en ontdek hoe jíj het verschil kan maken en duurzaam en circulair kan toepassen binnen jouw organisatie.

Circulair NHN 2023 wordt georganiseerd door gemeente Alkmaar, de BUCH-gemeenten, gemeente Hollands-Kroon, gemeente Dijk en Waard, Circulair Westfriesland, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. Dit event en deze stream fysiek bijwonen in Alkmaar? Meld je hier aan.

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter

Klaske Kruk

Oprichter Circularities en de Verschilmakers
Klaske is pionier op het vlak van circulaire economie en heeft honderden circulaire trajecten geleid voor bedrijven en (decentrale) overheden. Circulaire economie is niet alleen een technologische transitie, maar vooral een menselijke transitie. Ze ziet altijd mogelijkheden en concrete oplossingen en is bovenal verbindend. Ze is ook niet voor niets uitgeroepen tot Circular Hero 2021 en heeft verschillende andere prijzen gewonnen. Vandaag is Klaske gespreksleider!

Gerelateerde livestreams

Circulaire economie

Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair

07 feb 2023
Circulaire economie

Circulaire Mythbusters

07 feb 2023
Circulaire economie

Houtbouw, de heilige graal?

28 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Toekomstbestendige Woningbouw

06 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Textiel: Repareer de klantrelatie!

07 feb 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Bouw: Bouwstenen bij schaarste

07 feb 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.