inspireert. live.

WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE

Duurzaam groeien: Tips & tools voor circulair ondernemen.

Maandag 1 februarI, 14.00 uur

Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseert Westfriesland verschillende livestreams. Op maandag 1 februari om 14:00 uur vertellen ondernemers hoe zij circulaire stappen zetten en dat vertalen naar toekomstbestendige verdienmodellen. Aan tafel zitten Andre Schilder (André Hoeve), Bouwe van den Oever (provincie Noord-Holland), Danny Pormes (Runnersworld) en Karin Veen (Rabobank West-Friesland).

Ben je na het kijken van deze livestream ook geïnspireerd door deze enthousiaste sprekers? We horen graag de mening van onze kijkers voor een artikel over circulaire economie. Wil je meedoen door enkele vragen te beantwoorden? Mail dan je naam en e-mailadres naar lbak@nhn.nl.

Heb je vragen?

Stel ze hieronder:

Karin Veen 2

Karin Veen

Directeur Bedrijven bij Rabobank West-Friesland

Karin kent de bank en de regio als geen ander. Ze heeft niet alleen diverse managementfuncties gehad binnen de coöperatieve bank, maar is ook woonachtig in het werkgebied. Als directeur Bedrijven zet ze samen met haar team in op meer contact met klanten door met hen het strategische gesprek te voeren. Met haar mensgerichte aanpak staat zij voor een lange relatie met de klant in goede en slechte tijden, maar altijd met het oog op de toekomst. Samen werken aan oplossingen die goed zijn voor de klanten en goed voor de wereld om ons heen. Thema’s als innovatie, circulariteit en verduurzaming komen daarbij zeker aan de orde. Daarom is Rabobank trotse partner van de Week van de Circulaire Economie West-Friesland.

André Schilder

André Schilder

Eigenaar van de CONO stal – André Hoeve

André Schilder is eigenaar van de André Hoeve: een combinatie van een melkveebedrijf, zorgboerderij en groepsactiviteiten. De nieuwe stal is de duurzaamste en diervriendelijkste stal van Nederland.

Danny Pormes

Danny Pormes

Eigenaar Runnersworld Hoorn

Als trotse eigenaar van Runnersworld Hoorn haalt hij bij alle teamleden het beste naar boven. Zelf staat hij graag ook op de winkelvloer om de beleving van het hardlopen te proeven. Gedreven en onvermoeibaar laat hij zich nog altijd gelden binnen de atletiekwereld.

Bouwe-van-den-Oever

Bouwe van den Oever

Adviseur Circulaire Economie bij Provincie Noord-Holland

large-Bashar Al Badri

Bashar Al Badri

Verenigingsmanager bij de Westfriese Bedrijvengroep

niets missen?

De komende tijd zullen we de programmering aanvullen met dagelijkse livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Wil je wekelijks de programmering per e-mail ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

over nhnext

Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. Wil je aansluiten als partner en ondernemers inspireren met jouw kennis of succesverhaal? Stuur dan een mail naar mail@nhnext.nl.

X