Circulair Renoveren & Ontwikkelen: Het pionieren voorbij

vrijdag 5 februari 2021, 12:00 uur

Circulair bouwen is bouwen met materialen en producten die zo hoogwaardig mogelijk gebruikt en hergebruikt worden. Oftewel zo lang mogelijk in tijd, met een zo minimaal mogelijke uitstoot van schadelijke stoffen. Bij nieuwbouw is dit vaak eenvoudig te realiseren. Maar hoe doe je dit bij renovatie en herinrichting van gebouwen en gebieden? De tafelgasten van vandaag laten zien hoe zij dit doen. Wat lukt vandaag de dag al? En waar ligt nog een uitdaging?

Ben je na het kijken van deze livestream ook geïnspireerd door deze enthousiaste sprekers? We horen graag de mening van onze kijkers voor een artikel over circulaire economie. Wil je meedoen door enkele vragen te beantwoorden? Mail dan je naam en e-mailadres naar lbak@nhn.nl.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
2sept_0003_Thijs Pennink

THIJS PENNINK

DIRECTEUR ONTWIKKELINGSBEDRIJF NOORD-HOLLAND NOORD)
Ontwikkelingsbedrijf NHN werkt aan een economisch sterk Noord-Holland Noord. NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.
Kees de Groot

KEES DE GROOT

ALGEMEEN DIRECTEUR C.A. DE GROOT GROEP B.V
Kees is Algemeen Directeur van de C.A. de Groot Groep, een landelijk opererende onderneming op het gebied van sloop- en demontagetechniek, milieutechniek en reststoffen-verwerking. Binnen deze organisatie wordt ‘circulair slopen’ geïmplementeerd.
Sander van Doorn

SANDER VAN DOORN

EIGENAAR CIRCUVORM
Sander van Doorn is eigenaar van Circuvorm. Circuvorm ontwerpt, ontwikkelt en distribueert interieurproducten voor de projectmarkt.
Anne Hendriks

ANNE HENDRIKS

ACCOUNTMANAGER BIJ INTERFACE
Anne Hendriks is accountmanager bij Interface. Interface is een wereldwijd bedrijf in vloeren met een CO2 neutrale collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder LVT en rubberen vloeren. We willen ervoor zorgen dat onze bedrijfsvoering herstellend is voor de aarde en een levensgunstig klimaat creëert.
Karin van de Wiel

KARIN VAN DE WIEL

HUISVESTINGSMANAGER BIJ DE VOLKSBANK
Karin van de Wiel is sinds 2006 werkzaam bij de Volksbank. De Volksbank is het moederbedrijf van de merken SNS Bank, BLG Wonen, RegioBank en ASN Bank. De laatste 7 jaar is zij Huisvestingsmanager, waarin zij verantwoordelijk is voor de werkomgeving van circa 4000 medewerkers verspreid over het land (Utrecht, Den Bosch, Geleen en Groningen). Dit is zo’n 40.000 m2 en circa 2600 werkplekken.
cropped-favicon.jpg

RICHARD WESTERHOF

CIRCUVORM

Gerelateerde livestreams

Circulaire economie

Verschilmakers aan tafel

08 feb 2023
Circulaire economie  Investeren & financieren

Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair

08 feb 2023
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Circulaire Mythbusters

08 feb 2023
Circulaire economie

Houtbouw, de heilige graal?

28 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Toekomstbestendige Woningbouw

06 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Textiel: Repareer de klantrelatie!

07 feb 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.