Duurzaam groeien: Tips & tools voor circulair ondernemen

maandag 1 februari 2021, 14:00 uur

Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseert Westfriesland verschillende livestreams. Op maandag 1 februari om 14:00 uur vertellen ondernemers hoe zij circulaire stappen zetten en dat vertalen naar toekomstbestendige verdienmodellen. Aan tafel zitten Andre Schilder (André Hoeve), Bouwe van den Oever (provincie Noord-Holland), Danny Pormes (Runnersworld) en Karin Veen (Rabobank West-Friesland).

Ben je na het kijken van deze livestream ook geïnspireerd door deze enthousiaste sprekers? We horen graag de mening van onze kijkers voor een artikel over circulaire economie. Wil je meedoen door enkele vragen te beantwoorden? Mail dan je naam en e-mailadres naar lbak@nhn.nl.

Deze stream later verder kijken?

Blijf tevens op de hoogte van nieuwe NHNEXT streams. 

Deel deze pagina

LinkedIn
Facebook
Twitter
Karin Veen 2

KARIN VEEN

DIRECTEUR BEDRIJVEN BIJ RABOBANK WEST-FRIESLAND
Karin kent de bank en de regio als geen ander. Ze heeft niet alleen diverse managementfuncties gehad binnen de coöperatieve bank, maar is ook woonachtig in het werkgebied. Als directeur Bedrijven zet ze samen met haar team in op meer contact met klanten door met hen het strategische gesprek te voeren. Met haar mensgerichte aanpak staat zij voor een lange relatie met de klant in goede en slechte tijden, maar altijd met het oog op de toekomst. Samen werken aan oplossingen die goed zijn voor de klanten en goed voor de wereld om ons heen. Thema’s als innovatie, circulariteit en verduurzaming komen daarbij zeker aan de orde. Daarom is Rabobank trotse partner van de Week van de Circulaire Economie West-Friesland.

ANDRÉ SCHILDER

EIGENAAR VAN DE CONO STAL – ANDRÉ HOEVE
André Schilder is eigenaar van de André Hoeve: een combinatie van een melkveebedrijf, zorgboerderij en groepsactiviteiten. De nieuwe stal is de duurzaamste en diervriendelijkste stal van Nederland.
Danny Pormes

DANNY PORMES

EIGENAAR RUNNERSWORLD HOORN
Als trotse eigenaar van Runnersworld Hoorn haalt hij bij alle teamleden het beste naar boven. Zelf staat hij graag ook op de winkelvloer om de beleving van het hardlopen te proeven. Gedreven en onvermoeibaar laat hij zich nog altijd gelden binnen de atletiekwereld.
Bouwe-van-den-Oever

BOUWE VAN DEN OEVER

ADVISEUR CIRCULAIRE ECONOMIE BIJ PROVINCIE NOORD-HOLLAND
Bashar-Al-Badri

BASHAR AL BADRI

VERENIGINGSMANAGER BIJ DE WESTFRIESE BEDRIJVENGROEP

Gerelateerde livestreams

Circulaire economie

Verschilmakers aan tafel

08 feb 2023
Circulaire economie  Investeren & financieren

Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair

08 feb 2023
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Circulaire Mythbusters

08 feb 2023
Circulaire economie

Houtbouw, de heilige graal?

28 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Toekomstbestendige Woningbouw

06 sep 2022
Circulaire economie  Ondernemen & innoveren

Textiel: Repareer de klantrelatie!

07 feb 2022

Niets missen?

De programmering van NHNEXT wordt continu aangevuld met nieuwe livestreams over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang één keer per twee weken de programmering per mail.